NEI RYKTENE ER IKKE SANNE! 

Denne historien begynner i helgen. Vi to gutta satt i Loungen på Lawo Bar i Oslo da vi fikk høre at noen har satt ut svarte rykter om oss... :(

En av dørvaktene lener seg inntil oss, og hvisker at praten i første etasje går om at vi er sponset av Telenor YNG (et telefon program for bare deg mellom 18 og 28 som tilbyr Spotify gratis). :( :( ?. Vi satt i VIP-avdelingen. Disse Ryktene kan vi IKKE bekrefte. Telenor er i prat med mange unge rollemodeller for å spre ordet om dette FANTASTISKE tilbudet :) I en av reklamene kan du blandt annet se Vegard Harm prate varmt om dette rimelige abonnemanget for din mobil. Shout out til Vegard! :D utrolig kul fyr!!

I dag har vi trent i ca to timer (slitsomt økt, spesielt for Tommy som tok over 100 push-ups etter vi hadde jogget) på ATS (www.akertreniingsenter.no). Hadde tenkt til å legge ut bilder etterpå, men joey hadde melkespor i munnviken på alle bildene. Akkurat nå sitter vi og jobber på spreng med å redigere dem bort, så dersom redigeringen går etter planen kommer bildene etter påsken.

Konkurransen fra tirsdag blir dessverre utsatt til neste onsdag pga hellig dager og veldig stor pågang fra lesere og fans! :)

Legg inn en kommentar om hva du skal gjøre i påsken! 

Tommy&Joey out<3

#Telenor #Farris #Joe&thejuice #blog #tommy&joey #sponset
 

4 kommentarer

Jan

12.04.2017 kl.22:15

Påsken ja den feires med krim og mysterier! Min barndomsvenn ble myrdet i påsketiden

Haakon

13.04.2017 kl.10:25

Har hørt rykter om dere er i snakk med first price om spons. Kan dere bekrefte eller avkrefte dette?

Joey&Tommy

13.04.2017 kl.11:12

Hei Haakon!:) Disse ryktene stemmer ikke, men ja vi har hvert i kontakt med de. Tilbudet deres var for dårlig.

Tommy og Joey

17.04.2017 kl.02:45

Fy faen dere er stygge. Håper dere får kronisk diaré resten av livet.

Skriv en ny kommentar

tommyogjoey

tommyogjoey

16, Asker

Kategorier

Arkiv

hits